top of page
Gites Gedinne
Gites Gedinne
Gites Gedinne
Intérieure de la tente
Tente Glamping

UW EVENEMENTPARTNER IN BELGIË EN IN HET BUITENLAND

OVER WINGS

Met 15 jaar ervaring in de organisatie van reizen en evenementen over de hele wereld, is Wings uw voorkeurspartner voor het organiseren van beloningsreizen, seminars en congressen.

 

Stimuleer uw medewerkers met een originele en exclusieve ervaring. Al onze evenementen worden op maat opgesteld volgens uw verwachtingen en uw activiteitensector, om u een onvergetelijke ervaring te bieden. We verwennen onze klanten en stoppen nergens voor om aan hun verzoeken te voldoen. We zijn constant op zoek naar innovatieve concepten, want juist deze creatieve wil stelt ons in staat unieke programma's te ontwikkelen.

 

Onze budgetten worden in alle transparantie opgesteld dankzij een gedetailleerd item-per-item budget.

Daarnaast werken we samen met betrouwbare lokale dienstverleners met een rijke en uitgebreide ervaring in de zakenreis sector.

Bovendien wordt elke dienst discreet begeleid door uw projectmanager die meertalige en ervaren is.

 

Ontdek onze 7 collecties en vertrouw ons uw wens toe ... We maken het naar uw imago!

IMG-20210809-WA0001_edited.jpg

BEDRIJFS-EVENEMENT

Of het nu gaat om een teambuilding, een productlancering, een jubileum of een personeelsfeest, wij creëren een evenement op maat volgens uw wensen en budget. Van de locatie tot de catering, en een optimale communicatie van uw wensen, wij zorgen voor alles.

Gites Gedinne - Sébastien Roberty (6).jpg

INCENTIVE REIZEN

Verwen uw personeel of klanten met een exclusief verblijf...

Overal ter wereld kunnen wij u een originele en creatieve verblijf aanbieden die onverkrijgbaar is voor individuele reizigers!

Raadpleeg ons voor een project op maat.

Logo.jpg
bottom of page