top of page
Salar Uyuni
Dunes 2
Avion au-dessus des nuages

DE WERELD IS EEN BOEK EN DEGENEN DIE NIET REIZEN HEBBEN ER MAAR ÉÉN PAGINA VAN GELEZEN.

St. Augustine

ONZE PROGRAMMA'S

Een incentieve reis of evenement stimuleert de relatie die u heeft met uw klanten en/of medewerkers. U zult samen een unieke ervaring beleven en delen die een blijvende indruk zal achterlaten en waarover u nog lang over zal kunnen praten. 
Al onze programma's en evenementen worden op maat gemaakt volgens uw doelgroep, uw budget en de boodschap die u wilt overbrengen.
Onze methodologie:
 - Analyse van uw briefing en doelstellingen. We stellen u enkele programma's voor.
 - Zodra uw keuze is verfijnd, ontwikkelen we een creatief programma en een transparante open-budget.
-  Indien u dat wenst, kunnen we een verkenningsreis organiseren om de verschillende diensten te bevestigen.
 - Wij zorgen voor de volledige organisatie en logistieke opvolging voor uw operatie.
 - Elk deelnemer ontvangt een gepersonaliseerd programma, bagagelabels en alle nodige reisdocumenten.
 - Tijdens de project, begeleidt uw projectmanager u en coördineert hij de diensten in alle discretie
 - Bij uw terugkeer van uw verblijf, leggen we u een duidelijke budget voor en proosten we op het succes van uw evenement.
Aarzel zeker niet om contact met ons te nemen, zodat we uw project samen kunnen bespreken en ontwikkelen. Onze ervaring, creativiteit en talrijke contacten over de hele wereld garanderen u een professionele organisatie en begeleiding.

DE STERKE PUNTEN VAN WINGS

UW PROGRAMMA OP MAAT

Wij ontwikkelen een programma op maat volgens uw wensen, uw doelgroep en uw budget. Een projectmanager begeleidt u bij de uitwerking van uw incentive of exclusief evenement, vanaf de ontwikkeling van het aanbod tot en met de begeleiding van uw groep ter plaatsen.

 

OPEN-BUDGET

We ontwikkelen op een transparante manier een gedetailleerd item-per-item budget met een beschrijving van alle diensten en een aangekondigd commissiepercentage. Hierdoor kunt u uw diensten eenvoudig aanpassen aan uw wensen.

 

UNIEKE PRESTATIE

Ons doel is het creëren van een incentive reis met een evenement waar de deelnemers deelnemen aan activiteiten die ontoegankelijk zijn voor de individuele reizigers.

 

DISCREET EN EFFICIËNTE BEGELEIDING

Onze reizen worden discreet gecoördineerd door een lid van ons bureau, die meertalig en ervaren is. Hij is de schakel tussen uw gasten en de dienstverleners om een vlot verblijf te garanderen.

 

APPS

Deelnemers kunnen 2 smartphoneapplicaties downloaden die gewijd zijn aan uw incentive. Eén voor het delen van foto's tussen de deelnemers en de andere voor het gedetailleerde programma van het verblijf, inclusief schema's, contactgegevens, praktische informatie...

 

REISDOCUMENTEN

Elke deelnemer ontvangt een documenthouder en bagagelabels gepersonaliseerd met hun naam en uw bedrijfslogo. We geven ze ook een samenvattend programma van het verblijf en QR-codes voor het downloaden van onze applicaties. Voor de verantwoordelijke van uw bedrijf voorzien we ook een technisch dossier met alle organisatorische informatie van uw incentive.

 

WEBSITE

We kunnen een website opzetten die gewijd is aan uw incentive (met een toegangscode) en die het mogelijk maakt om de deelnemers te informeren over het programma, praktische informatie, een teaser. We kunnen er ook een registratieformulier toevoegen.

GARANTIEFONDS

Ons bureau is aangesloten bij het garantiefonds en beschermt u tegen elk risico van insolventie.

bottom of page