top of page
logo.jpg
nom-seul-500px.jpg
WINGS_sigle_RVB72.jpg
IMG-20210809-WA0002
IMG-20210809-WA0057
IMG-20210809-WA0000
IMG-20210809-WA0055
IMG-20210809-WA0031
IMG-20210809-WA0009_edited
IMG-20210809-WA0055
Margaux Intérieur 1
IMG_0327

Wij zijn terug volgende jaar op een andere locatie... 

WAT IS GLAMPING BY WINGS?

Naast de combinatie van twee woorden: de eerste lettergreep van het woord Glamour en de tweede van het woord Camping, is glamping een nieuwe trend in het buitentoerisme die luxe en natuur, comfort en respect voor het milieu combineert en de kaart speelt van het atypische door accommodatie "buiten de gebaande paden" aan te bieden.

We raden u daarom aan om in het hart van de natuur te blijven, zonder in te boeten aan comfort en met weinig risico op besmetting.

Gezien de gezondheidssituatie zijn we ons er terdege van bewust dat de reis moeilijk, zo niet onmogelijk is geworden gezien de beperkingen. We hebben reizen over de hele wereld georganiseerd. Tijdens veel van deze hebben we ongebruikelijke overnachtingen georganiseerd (in Tanzania, Costa Rica, Mongolië, Myanmar, Camargue, de Filippijnen ...) Dit zijn de ervaringen die het meest de geest van onze klanten hebben getekend, veel meer dan meer traditionele luxe etablissementen. Harmonie en nabijheid tot de omgeving zijn belangrijke factoren. De huidige gezondheidscrisis versterkt deze behoeften om dichter bij de natuur te komen verder.

We moeten vandaag meer dan ooit er even helemaal tussenuit. We wilden de geweldige ervaringen van over de hele wereld samenstellen en met u delen in het hart van onze prachtige regio.

We bieden 3 tenten aan, mooi ingericht om als koppel of als gezin een natuurbelevenis te beleven. We willen u een terugkeer naar de basis bieden, alles in eenvoud om u opnieuw te concentreren op het essentiële.

IMG-20210809-WA0057.jpg
Nécessaire de toilette 1.jpeg
IMG-20210809-WA0030_edited.jpg

SANITAIR:

Elke tent heeft een eigen droogtoilet in de buurt.

WATER:

Elke tent heeft een waterreserve en een buitendouche op zonne-energie.

MEUBELEN EN BEDLINNEN:

Alle bedlinnen staat tot uw beschikking: zeer warme dekbedden, spreien, kussens, kussens, badhanddoeken. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

 

KACHEL:

In elk van de tenten heb je een geschikte houtkachel. Er wordt voor brandhout gezorgd.

ELEKTRICITEIT

De tenten zijn aangesloten op elektriciteit en hebben zonnelampen en batterijen.

 

KEUKEN

De tenten zijn uitgerust met een plancha-barbecue, een kleine koelkast en serviesgoed.

APPARATUUR

Glamping ligt midden in de bossen in de regio Philippeville (in Franchimont). Het is de ideale rustige en rustgevende plek om als stel of als gezin af te spreken.

 

Deze natuurlijke omgeving stelt u ook in staat uw batterijen op te laden in een bosrijke omgeving. Je kunt natuurlijk rondlopen op het landgoed, maar er zijn ook veel activiteiten te doen in de regio: enkele van de mooiste dorpen van Wallonië, abdijen, microbrouwerijen, een wijndomein, de dammen van de Eau d. 'Tijd… bevinden zich binnen een straal van 20-25 kilometer.

 

U vindt in uw tent een gids om onze "favoriete" curiositeiten te ontdekken. We bezorgen u ook een reeks adressen van verschillende restaurants, winkels ... om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Indien u dat wenst, kunnen we ook verschillende activiteiten (of een tour) boeken. Aarzel dan niet om ons te raadplegen.

WAAR ?

ONZE TENTEN

Sibley-tenten zijn de beste canvastenten voor glamping. De tenten zijn gemaakt van hoogwaardig canvas van 100% katoen en hebben een conische vorm. Ze combineren weerstand tegen wind en regen met een uniek ontwerp van de middenstijl. Kleine zijwanden geven de tent zijn karakteristieke kegelvorm en meer binnenruimte voor mens en uitrusting.

We bieden 2 "keizerlijke" tenten, ovaal en ingericht voor 4 personen (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden). Met zijn twee centrale palen en twee deuren meet de tent 6m bij 4m voor een oppervlakte van 20,5m2. Door de ovale vorm ontstaan ​​twee "vleugels" aan weerszijden van een centrale ruimte. Het is de perfecte oplossing voor een gezin.

We hebben ook een ronde Sibley-tent met een diameter van 5 meter voor een vloeroppervlak van 19,6 m2. Deze is uitgerust met een tweepersoonsbed en is de ideale cocon voor een avond of een romantisch weekend.

GALERIJ
ONZE PRIJZEN

DE PRIJS OMVAT:

 • Onze tenten zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Ze hebben een tweepersoonsbed voor de ronde tent; een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden in de keizerlijke tenten (ovalen).

 • Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig in de accommodatie.

 • Een vuurkorfbarbecue is beschikbaar op het terras van de accommodatie. Het hout wordt aan u verstrekt.

 • Onze tenten zijn uitgerust met een houtkachel om ook bij dalende temperaturen van de plek te genieten. Er wordt voor brandhout gezorgd.

 • Naast elke accommodatie zijn privé-droogtoiletten beschikbaar.

 • Een zonnedouche staat tot uw beschikking. Deze is aangesloten op stromend water en is dus niet beperkt. De douche heeft echter een tank van 30 liter water verwarmd door de zon (tot 50 ° afhankelijk van de zon).

 • Ook heb je in de tent een waterreserve die je kunt gebruiken voor je toilet (er staat een toiletkan tot je beschikking), of de afwas. Als de weersomstandigheden het gebruik van de buitendouche bemoeilijken, kun je lekker afkoelen in je tent. U kunt uw water verwarmen met uw vuurpot en / of houtkachel.

 • Serviesgoed voor 2 of 4 personen afhankelijk van de tent. Een deel ervan wordt opgeborgen in een picknickmand die u kunt meenemen voor uw bezoeken en wandelingen.

 • Douchegel en biologische afwasmiddel

 • De tenten zijn aangesloten op elektriciteit zodat u uw mobiele apparaten kunt opladen. We zijn van plan de masten te verlichten op batterijen, 2 bedlampjes en een draagbare en oplaadbare lamp.

 • Naast uw tent heeft u een terras met stoelen en tafels. Deze wordt verlicht door een zonneslinger. De omgeving van de tenten wordt ook verlicht door zonnelampen.

 • Je hebt een buitenkoelkast om je producten koel te houden en een koelere bijzettafel

WEKELIJKS BUITEN SEIZOEN TARIEF:

 • Zondag 15.00 uur tot donderdag 11.00 uur  

WEEKEND, SCHOOLVAKANTIE EN OPENBARE FEESTDAGEN:

 • Minimaal 2 nachten

TENT 2 PERSONEN

120 euro / nacht

TENT 2 PERSONEN

150 euro / nacht

TENT 4 PERSONEN

140 euro / nacht

TENT 4 PERSONEN

170 euro / nacht

Bedankt ! Bericht verstuurd.

CONTACT FORMULIER
WINGS-blanc-transparent.png

Of het nu gaat om een teambuilding, een productlancering, een jubileum of een personeelsfeest, wij creëren een evenement op maat volgens uw wensen en budget. Van de locatie tot de catering, en een optimale communicatie van uw wensen, wij zorgen voor alles.

 • Facebook
bottom of page